Mi casa futura

Hola!
 
Jag har just fått min nya adress, på bilden ser man alltså vart jag ska bo 2/5-29/10. Det stora grönområdet som ligger i närheter; Parque De Las Leyendas är ett stort zoo, med massor djur - jag kommer bli stammis där tror jag.
 
Igår firade jag min 22-årsdag, den började jättebra med uppstigning 5.00, buss mot jobbet 5.49, hittar en jättefin blomma mitt skrivbord (tack chefen) 6.30, frukost på jobbet ~7.00 MEN då slog olyckan till - spillde ett hallon på min vita tröja, så resten av dagen ägnade jag åt att omsorgsfullt hålla en hand eller kaffekopp i vägen för fläcken... Dog inte av det dock, utan fortsatte dagen med ett bredare leende för varje värmande gratulation, jag har underbara kollegor, vänner och familj! Avslutade arbetsdagen efter att också ha hunnit med en trevlig teamlunch, vid 16 och begav mig hemåt för att förbereda inför finbesöket som väntade på kvällen. Underbart sällskap och jättefina presenter fick jag, innan det var dags för sängen. Perfekt födelsedag med andra ord!
 
Morgondagen kommer ägnas åt mer kalas/påskfirande med familj och vänner. Långhelg är som en mindre men minst lika bra version av ungdomens sommarlov!
 
Te veo muy pronto!
-Lovisa

Årsmöte

Ikväll är det årsmöte på organisationen som jag ska åka med- Öppna Händer. Spännande att se hur året ska se ut!
I övrigt är det mesta klart, ska teckna en reseförsäkring inom kort och vaccinera mig nästa vecka så är jag i princip ready to go!
Känns så ljust som på bilden!

Te veo muy pronto!
-Lovisa

Fix

Nu är det bara en massa fixande som gäller, fylla i papper, ringa samtal och gå på möten. Dagarna går snabbt och snart är vi där!

Te veo muy pronto!
-Lovisa

San Miguel - mitt blivande hem

Peru ligger i västra Sydamerika och dess huvudstad är Lima. Stadsdelen San Miguel ligger i västra Lima, på bilden ser man "highlightat" exakt vart. Den grundades 1920 och skiljer sig vädermässigt ganska mycket från övriga distrikt i Peru. Det är ofta blåsigt, dimmigt och lägre temperaturer.
Man pratar förstås spanska i landet och valutan heter Nuevo Sol.
För Er som ville veta lite mer.

Te veo muy pronto!
-Lovisa

BOKAT

Flygbiljetter bokade, visum fixat, avresa 2 maj!

Otra vez

Hola otra vez!

Lugn- ska inte försöka mig på spanska igen... Idag ska flygbiljetterna bokas, väska ska nog inhandlas och lite små ärenden springas. Dagarna kommer fyllas till max för att hinna med allt till resan.

Te veo muy pronto!
-Lovisa

Voy a Peru

Hola! Mi primera texto en este blog, en español. Espero que escribo bien. En unos seis semanas, me voy a Lima, voy a vivir en un distrito se llama San Miguel y durante dos meses viveré con otra chica Sueca, pero los otros cuatro meses, voy a vivir sola. En la foto hay una calle grande de San Miguel.
Mañana voy a reservar tickets para el viaje y quizas comprar una maleta muy grande.

Te veo muy pronto!
-Lovisa

Välkommen!

Hej!
 
Här kommer första inlägget på bloggen där Du kan följa mitt liv i Peru. Den första maj är planen att planet lyfter med mig ombord, mot Peru och Lima.
 
Mer information kommer!
 
-Lovisa

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

lovisaperu.blogg.se

Den här bloggen har handlat om mitt liv i Peru, där jag spenderade 6 månader. Många upplevelser finns i text, men även i bild. Jag som skrivit heter Lovisa, är 22 år ung och har precis börjat resten av mitt liv! Kontakt: l.lindblad@hotmail.com

RSS 2.0